1
-
Vrij i.v.m. Pasen! 🐇🐥

Beste ouders/verzorgers,

Komend weekend is het Pasen 🐰🥚🐣 en dan genieten wij met z'n allen van een lekker lang weekend!

Morgen, vrijdag 29 maart en maandag 1 april (geen grap!) zijn alle leslocaties van onze school gesloten (Fresiastraat, Koningstraat en Willemsoord). We zien de leerlingen graag weer op dinsdag 2 april.

En nog even ter herinnering: op woensdag 3 april kunt u onze school bezoeken. Tussen 15.00-17.00 uur houden we een Open dag 🏩. Zegt het voort!

Heel fijn, lang Paasweekend gewenst!

WOENSDAG 3 APRIL OPEN DAG

Goedemiddag beste ouders/verzorgers,

Wij organiseren volgende week woensdag 3 april weer een Open (mid)dag in school.

Bent u altijd al benieuwd geweest hoe onze lessen eruit zien, of wilt u een familielid laten kennismaken met ons onderwijs? Dan kan dat volgende week woensdagmiddag tussen 15.00 - 17.00 uur bij ons op de Fresiastraat 2 in Den Helder.

Wij heten u van harte welkom! En zegt het voort!

STUDIEDAG donderdag 21 maart a.s.

Goedemorgen, beste ouders/verzorgers,

Pakt u de agenda er weer even bij? Wij hebben volgende week donderdag 21 maart een STUDIEDAG (voor het team). De leerlingen hoeven deze dag NIET naar onze leslocaties Fresiastraat 2, ATC Koningstraat 109 en onderwijs-/zorgdependance Willemsoord 39.

Tevens kunt u alvast noteren, dat we het Paasweekend GESLOTEN zijn: op vrijdag 29 maart is het Goede Vrijdag en maandag 1 april is het 2e Paasdag, dan is de school gesloten en zijn zowel de leerlingen als het team vrij!

We hebben het vervoer geïnformeerd, maar het kan geen kwaad als u het zelf nog aan ze meedeelt!

Onze studiedagen, vrije dagen en vakanties kunt u altijd nakijken op ons vakantie- en activiteitenrooster en op de jaarplanner (beide te vinden op onze website www.liniecollege.nl.)

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT