Mededeling directievoering

Beste ouder(s)/verzorger(s),


Op de valreep voor de vakantie willen wij u nog informeren over een verandering in de directievoering.


Wij zijn positief om u te kunnen melden dat wij voor het Linie College en de Meerpaal per 1 oktober een nieuwe directeur hebben kunnen aanstellen.


Het managementteam van de school zal gevormd worden door: Esther de Kluijver (directeur), Britta van Breugel-Kloos en Yentl van Veen. Britta en Yentl zijn al reeds werkzaam bij ons, en Esther heeft ruime ervaring in SO/VSO.


Met het vertrek van onze huidige bestuurder zal Natasja Angevare per komend schooljaar werkzaam zijn als Interim-Bestuurder van de Stichting Samenwerkingsschool.


Voor nu wensen wij u een fijne vakantie en zien wij alle leerlingen graag weer op 2 september op school!

NIEUWSBRIEF en vakantie-/activiteitenrooster

Beste ouders/verzorgers,

Hierbij, terwijl de laatste schooldag inmiddels al half om is, delen we onze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Ik voeg ook het vakantie- en activiteitenrooster voor het nieuwe schooljaar alvast toe bij dit bericht. Dit rooster en andere belangrijke zaken staan ook in de schoolgids, deze komt (wanneer het gereed is) op onze website www.liniecollege.nl te staan.

Alle vakanties en andere belangrijke data komen ook in de kalenders van Klasbord en de website.

Wij wensen u een heel fijne, zonnige vakantie en tot in september!


Vak en act.rooster 24 25 schoolgids LC
Nieuwsbrief 2 240717
Vertrek directie

Beste ouders, verzorgers,

Wellicht heeft u de vacature directeur Linie College al voorbij zien komen via Social Media. Ik ben 8 jaar directeur van deze prachtige school met fantastische doelgroep. Toch heb ik besloten dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging. Na de zomervakantie zal ik aan de slag gaan als adviseur in het onderwijs op verschillende scholen. Ik zal het schooljaar afronden en mijn werkzaamheden overdragen aan mijn opvolger. Wie dit zal zijn zal in een later bericht gedeeld worden.

Ik wil jullie allen bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Ik kijk terug op een hele mooie periode op het Linie College! Wellicht spreken we elkaar nog op de diploma uitreiking of op het schoolplein. Anders wens ik u alvast een hele fijne zomervakantie!

Met vriendelijke groeten,

Daniella Schotman
Zomerfestival in Heerhugowaard

Esdégé-Reigersdaal organiseert het Zomerfestival in Heerhugowaard. Een 'aangepaste' kermis met een beleving daaromheen. De snelheden van deze attracties zijn aangepast en ook is er ruimte voor rolstoelen in de draaimolen. Naast de attracties is er een belevingstheater en muziek op een rustige plek op het terrein. Er is een muziekcafé en uiteraard is er veel lekker eten en drinken.

​Tip! Maak er een leuk dagje uit van. Er is genoeg te doen, te beleven, te horen, te voelen, te proeven, kortom genieten!

Na het weekend PINKSTEREN EN STUDIEDAG (maandag 20 & dinsdag 21 mei)

Beste ouder/verzorger,

Nog even ter herinnering: vanaf morgenmiddag na schooltijd heeft uw zoon/dochter een heerlijk, extra lang weekend!

Op maandag 20 mei is de school gesloten i.v.m. 2e Pinksterdag. Dit geldt voor al onze locaties, school, ATC en OZD.

Op dinsdag 21 mei heeft het team een studiedag! Uw zoon/dochter heeft deze dag nog een extra dagje weekend. Wanneer de studiedag op een externe stagedag van uw zoon/dochter valt, gaat de externe stage wel gewoon door.

We zullen het vervoer nog extra inlichten. Heel fijn, lang, zonnig Pinksterweekend gewenst! We zien de leerlingen weer op woensdag!

Nieuwsbrief

Beste ouders en/of verzorgers,


Hierbij sturen wij jullie onze nieuwsbrief.


Wij wensen iedereen een hele fijne meivakantie!

Nieuwsbrief
KONINGSSPELEN en -lunch

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Op maandag 22 april a.s. is er voor onze leerlingen een Sportdag op het Linie College n.a.v. de jaarlijkse, landelijke Koningsspelen. We sporten één blok buiten.

Wilt u uw zoon of dochter vragen om in sportieve kleding naar school te gaan. We vinden het leuk als dit in oranje of rood-wit-blauw is. Dit is uiteraard niet verplicht. Bij slecht weer wordt volgens het gewone rooster gewerkt en dan proberen we het later in het jaar nog een keer.

Op vrijdag 26 april is er een Koningslunch. School verzorgt gratis de lunch op deze dag. Ook dan is het gezellig en feestelijk om in oranje of rood-wit-blauwe kleding op school te komen. Dit is niet verplicht.

We hopen op 2 gezellige dagen!

Sportieve groet namens de Koningsspelencommissie

Rob, Evy en Tanja

Brief namens het JOC

Beste ouders/verzorgers,

Deze week is aan alle leerlingen een brief meegegeven van het JOC (Jeugd Onderwijs en Cultuurfonds).

Het JOC is voor gezinnen met kinderen van 4 tot 18 jaar die in Den Helder en Julianadorp wonen. Het doel van dit fonds is dat alle leerlingen een kans krijgen om een museum of schouwburg te zoeken. Ouders die het niet breed hebben, kunnen daardoor toch een leuk uitje hebben met hun kinderen.

Mocht u daar meer vragen over hebben, kijk op de website JOC Den Helder - Jeugd Onderwijs en Cultuurfonds of neem met mij contact op via de mail: s.vandewalle@sws-dh.nl


JOC aanmeldlink apr24
Vrij i.v.m. Pasen! 🐇🐥

Beste ouders/verzorgers,

Komend weekend is het Pasen 🐰🥚🐣 en dan genieten wij met z'n allen van een lekker lang weekend!

Morgen, vrijdag 29 maart en maandag 1 april (geen grap!) zijn alle leslocaties van onze school gesloten (Fresiastraat, Koningstraat en Willemsoord). We zien de leerlingen graag weer op dinsdag 2 april.

En nog even ter herinnering: op woensdag 3 april kunt u onze school bezoeken. Tussen 15.00-17.00 uur houden we een Open dag 🏩. Zegt het voort!

Heel fijn, lang Paasweekend gewenst!

WOENSDAG 3 APRIL OPEN DAG

Goedemiddag beste ouders/verzorgers,

Wij organiseren volgende week woensdag 3 april weer een Open (mid)dag in school.

Bent u altijd al benieuwd geweest hoe onze lessen eruit zien, of wilt u een familielid laten kennismaken met ons onderwijs? Dan kan dat volgende week woensdagmiddag tussen 15.00 - 17.00 uur bij ons op de Fresiastraat 2 in Den Helder.

Wij heten u van harte welkom! En zegt het voort!

Open dag 2024
Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT