Arbeidstrainingscentrum en schoolwinkel

Het Linie College beschikt over een Arbeidstrainingscentrum (ATC) en schoolwinkel in het centrum van Den Helder. De adresgegevens en openingstijden staan op de homepage van deze website. In de winkel van ATC Binnen de Linie worden spullen verkocht die o.a. gemaakt worden in het ATC en tijdens de praktijklessen op het Linie College. 

Binnen het ATC werken de leerlingen aan werknemersvaardigheden. Hier leren zij door te doen en te herhalen. Voor de leerlingen is het arbeidstrainingscentrum een belangrijke tussenstap op weg naar externe stage. Het neigt naar een 'echt' bedrijf, maar de begeleiding is intensief en individueel gericht. Het echte werk is voor de leerlingen zeer motiverend. Het trainen van de arbeidshouding is het uitgangspunt. 

Tijdens de openingstijden bent u van harte welkom om eens een kijkje te nemen naar ons assortiment. Mocht dit niet lukken dan zijn wij telefonisch te bereiken op het volgende nummer: 088-3433350 (ATC Binnen de Linie), b.g.g. 088-3433340 (algemene telefoonnummer van het Linie College VSO). 
Er is dan de mogelijkheid om een afspraak te maken en eventuele wensen met ons door te spreken. 
Onder het kopje "Kaarsenprijslijst" hier links in het menu vindt u de prijslijst van de kaarsen die wij maken. U kunt ook rechtstreeks naar de kaarsenprijslijst via deze link SWS Den Helder - VSO Linie College > School > ATC en schoolwinkel > Kaarsenprijslijst

Graag tot ziens in ons ATC Binnen de Linie! 


Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT