Ouderportaal Klasbord Ouderapp

Vanaf het schooljaar 2019-2020 worden er geen aparte nieuwsbrieven meer gemaakt. In principe komt al het algemene nieuws op de homepage van deze website, via ons ouderportaal, de Klasbord Ouderapp te staan. 

Deze app is speciaal bedoeld voor de ouders/verzorgers van onze leerlingen. Zo blijft u op de hoogte van belangrijke mededelingen en de vorderingen van uw zoon/dochter in de verschillende (praktijk)lessen. U kunt de app kosteloos downloaden in de appstore van uw smartphone of tablet, het is beschikbaar voor zowel Android- als Apple-apparaten.

Heeft u geen beschikking over een smartphone of tablet, dan heeft u met dezelfde inloggegevens ook op een pc of laptop toegang tot Klasbord Ouderapp via www.ouderapp.klasbord.nl of het Ouderportaal op onze website.

Wilt u als ouder/verzorger ook toegang tot ons ouderportaal? Neem dan contact op met Anuschka via administratie@liniecollege.nl en vraag om een activatiecode.
Is het u niet gelukt om te activeren of kunt u niet (meer) inloggen, neem dan contact op met Daniëlla (directeur) of Anuschka (administratie).


Archief nieuwsbrieven:

Schooljaar 2018-2019:
Nieuwsbrief Linie College 18-19 nr. 1
Nieuwsbrief Linie College 18-19 nr. 2 
Nieuwsbrief Linie College 18-19 nr. 3
Nieuwsbrief Linie College 18-19 nr. 4
Nieuwsbrief Linie College 18-19 nr. 5


Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT