Ouderportaal SchoolWapps

Vanaf het schooljaar 2019-2020 worden er geen aparte nieuwsbrieven meer gemaakt. In principe komt al het algemene nieuws op de homepage van deze website en in ons ouderportaal, de SchoolWapps-app te staan. 
Deze app, SchoolWapps 2.0, is speciaal bedoeld voor de ouders/verzorgers van onze leerlingen. Zo blijft u op de hoogte van belangrijke mededelingen en de vorderingen van uw zoon/dochter in de verschillende (praktijk)lessen. U kunt de app kosteloos downloaden in de appstore van uw smartphone of tablet, het is beschikbaar voor zowel Android- als Apple-apparaten.


Heeft u geen beschikking over een smartphone of tablet, dan heeft u met dezelfde inloggegevens ook op een pc of laptop toegang tot SchoolWapps via www.schoolwapps.net of het Ouderportaal op onze website.
Wilt u als ouder/verzorger ook toegang tot ons ouderportaal? Neem dan contact op met Anuschka via administratie@liniecollege.nl en vraag om een activatiecode.
Is het u niet gelukt om te activeren of kunt u niet (meer) inloggen, neem dan contact op met Daniëlla (directeur) of Anuschka (administratie).


Archief nieuwsbrieven:

Schooljaar 2018-2019:
Nieuwsbrief Linie College 18-19 nr. 1
Nieuwsbrief Linie College 18-19 nr. 2 
Nieuwsbrief Linie College 18-19 nr. 3
Nieuwsbrief Linie College 18-19 nr. 4
Nieuwsbrief Linie College 18-19 nr. 5


deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl