1
-
Leerlingenvervoer - wijzigingen tijdig doorgeven a.u.b.

Beste ouders/verzorgers,

We zijn weer opgestart en we waren bíjna helemaal compleet.

In mijn vorige bericht is een stukje weggevallen over het leerlingenvervoer.

Wanneer uw zoon/dochter gebruik maakt van het aangepast vervoer, dient u dit zelf aan te vragen bij de gemeente voor aanvang van het nieuwe schooljaar. Voor ouders/verzorgers uit de gemeente Schagen: hier is een speciale website voor, het gaat via Forseti en moet gedurende de schoolloopbaan elk schooljaar vóór 1 juni worden aangevraagd.

Wanneer uw zoon/dochter ziek is, een afspraak heeft of naar een ander adres vervoerd moet worden, dan dient u dit ZELF aan te geven bij de vervoerder. Denk hierbij aan BSO, Arbeidstrainingscentrum (ATC) in de Koningstraat en/of een externe stageadres. Zodra een wijziging van dagen bekend is, dit s.v.p. doorgeven bij de vervoerder. In sommige gevallen is het ook handig de afdeling vervoer van de gemeente mee te nemen hierin.

Hartelijk dank!


Mededeling directievoering

Beste ouder(s)/verzorger(s),


Op de valreep voor de vakantie willen wij u nog informeren over een verandering in de directievoering.


Wij zijn positief om u te kunnen melden dat wij voor het Linie College en de Meerpaal per 1 oktober een nieuwe directeur hebben kunnen aanstellen.


Het managementteam van de school zal gevormd worden door: Esther de Kluijver (directeur), Britta van Breugel-Kloos en Yentl van Veen. Britta en Yentl zijn al reeds werkzaam bij ons, en Esther heeft ruime ervaring in SO/VSO.


Met het vertrek van onze huidige bestuurder zal Natasja Angevare per komend schooljaar werkzaam zijn als Interim-Bestuurder van de Stichting Samenwerkingsschool.


Voor nu wensen wij u een fijne vakantie en zien wij alle leerlingen graag weer op 2 september op school!

NIEUWSBRIEF en vakantie-/activiteitenrooster

Beste ouders/verzorgers,

Hierbij, terwijl de laatste schooldag inmiddels al half om is, delen we onze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Ik voeg ook het vakantie- en activiteitenrooster voor het nieuwe schooljaar alvast toe bij dit bericht. Dit rooster en andere belangrijke zaken staan ook in de schoolgids, deze komt (wanneer het gereed is) op onze website www.liniecollege.nl te staan.

Alle vakanties en andere belangrijke data komen ook in de kalenders van Klasbord en de website.

Wij wensen u een heel fijne, zonnige vakantie en tot in september!


Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT